Köp- & Leveransvillkor

Information om ångerrätt/byten

Enligt Distans- och hemförsäljningslagen har Du som konsument (detta gäller ej företag) rätt att frånträda avtalet genom att meddela oss detta inom 14 dagar från mottagandet av varan. För att Du skall kunna nyttja din ångerrätt/byten måste Du returnera varan i oskadat skick, i eventuell originalförpackning och med eventuella originalhandlingar. Vill Du byta en vara mot en annan gör du det enklast genom att själv lägga en ny beställning på vår hemsida, då tillkommer ny fraktavgift. Vid nyttjande av ångerrätten/byten är det Du som står för returkostnad/expeditionsavgift.

Kontakta oss med ordernummer och vilken vara det gäller via info@agnesmode.se Återbetalning av varor där öppetköpt gäller görs inom 30 dagar. Efter att vi har mottagit och kontrollerat varan så sätts pengarna in på ditt konto, exklusive eventuell returkostnad/expeditionsavgift.

Öppet köp/bytesrätt gäller inte på rabatterade varor!

Frakt

69 kr inom Sverige med Postnord.

Bor du i Älvkarleby kommun kan du få din vara hemkörd för 39kr.

Fri frakt vid order över 499kr.

Leveranstid

Leverans av dina beställda varor sker normalt inom 2-5 dagar om inget annat har angetts. Om varan är slut meddelar vi detta snarast.

Ej uthämtat paket

Om paket inte hämtats i tid och går i retur till oss, förbehåller vi oss rätten att debitera minst 200 kr oavsett köpesumma för att täcka våra administrations- och fraktkostnader.

Orderbekräftelse

Du får automatiskt en orderbekräftelse via mail till den e-postadress du anger vid beställningen. OBS! Kontrollera att du anger rätt e-postadress. Om du inte får någon bekräftelse kan du ha angivit en felaktig adress. Kontakta oss i så fall via info@agnesmode.se Om du angett en felaktigt e-postadress annulleras ordern. Kontrollera att ordern stämmer och kontakta oss om du har frågor.

Priser

Alla priser står angivna i svenska kronor inkl moms.

Reklamationer

Om varan är skadad skall den reklameras inom 14 dagar. Kontakta oss via info@agnesmode.se innan du returnerar något. Vi skickar en ny vara och du får även ersättning för dina utlägg.

Transportskadat gods skall dock lämnas in till närmaste utlämningsställe tillsammans med allt emballage, kontakta oss vid eventuella problem.

Betalsätt

Betala i butik - Välj att hämta och betala din order i butiken.

I samarbete med Walley erbjuder vi faktura och delbetalning. Faktura innebär att du får hem varorna innan du betalar. Du kan sedan välja att antingen betala hela beloppet på en gång eller dela upp det i mindre delar. Förfallodatum kan skilja sig åt och framgår på den faktura eller delbetalningsavi som skickas till dig. Leveranssätt samt eventuella avgifter som tillkommer visas i kassan innan du bekräftar köpet. En mindre kreditprövning görs, som i vissa fall innebär att en kreditupplysning tas. Vid försenad eller utebliven betalning debiteras en förseningsavgift samt dröjsmålsränta. Fullständiga villkor för Walley hittar du här och SECCI.

Företaget

Modebutiken Agnes i Skutskär AB
Orgnr: 559168-0201

Adress: Centralgatan 14, 814 30, Skutskär
Tel: 076-398 78 18
E-post: info@agnesmode.se